Post by anivavvire on Feb 17, 2022 2:49:08 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gacha Club ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gacha Club IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ чіти генератор монет ▞▞▞
▞▞▞ Gacha Club 2022 version ▞▞▞
Мені дуже подобається ця гра, але є одна проблема... Я пішов грати, але потім у мене виник збій? Там сказано про помилку, і у мене багато місця для зберігання. З кимось таке траплялося? Редагувати: там також сказано помилка
спочатку це був досить гарний додаток, але він продовжує виходити з мене, я продовжую видаляти його, і те саме відбувається знову, будь ласка, виправте це
Luni обожаю твои ігри і оброщяюсь ко всім маленьким дітям, які знімають gacha life і gacha club прошу хватить роздівати персонажів і знімати відео 18+ спасибі за понімання🤚👌
Круто класна гра таке враження, що це зовсім новий та чудесний світ ти просто ніби внирюєшся в нові розміри ставлю 5 зірок не тільки тому, що гра крута а ще я розумію, що на цю гру пішло дуже багато зусиль. Якщо я могла поставити бі і 1000 зірок ігра ідеальна
Ця гра чудово підходить як інструмент швидкої анімації, а також чудовий формат для розповіді, коли рука аніматора втомлюється. (Крім того, якби це було на Amazon, у розділі «часто купуються разом» було б це та kinemaster, лол.)
Просто жахливо вона в мене самостійно виходити я цій грі ставлю 0 балів
не закачується
Це хороша програма, але є проблема, на яку я не бачив, щоб хтось скаржився, що вже трапилося ДВІЧІ. програма скидає і видаляє весь мій прогрес, якби я повинен почати з початку.
Я намагався грати в це.. це було занадто складно.. і більшість волосся, які я пробував, навіть не йшли на моєму персонажу належним чином.. справді мені це не подобається, і мені дуже подобається, як він перевершує gacha life мільйонів, але я сподіваюся, що щось справді поміститься на голові моїх персонажів >:/
Зробіть так шоб не можна було робити ЛГБД бісить шоб на хлопців надівати платя і жіночі аксесуари і туфла....
Гра гарна но відстає від гача лайф
Гра супер зробіть обновку, будь ласка, на волоссі рти очі одяг аксесуари для руху
Це хороша гра, і все, але коли у мене "немає місця", коли у мене немає інших програм, це стає дивним і збійним, ніколи не робив цього раніше, і це тупо, і я ненавиджу це, виправте це, будь ласка, і, можливо, буду використовувати його знову
ЄТО УЖАСНО !!! КОДА ВИХОДІШЬ ІЗ ІГРИ ПЕРСОНАЖИ НЕ СОЗРАНЯЮТЬСЯ!!!!!! ГОВОНО ПОЛНОЕ!
Є багато справ. Але я зрозумів, що ця гра не підтримує мою релігію. Угорі на головному екрані є перевернуті зірочки. Тоді зайчик, який спливає, коли ви завантажуєтеся в гру, має перевернутий хрест. Вони дуже сатанинські, а також підтримують дитячі жертви. Я розумію, що в ці часи люди ненавидять християнство, але це неприпустимо для дітей.
*заходю в гру натискаю ''Tap'' і тут виходить... Заходжу інший раз все норм- —десь зайшла хоп вибило!!!* і так щоразу!!!!!!!!!!допоможіть мені!!!
ІГРИ ТА багато іншого!! Ігри, інше з реального світу тощо. Дружнє співтовариство. ... welcome to ukraine fan club, where all ukraine fans meet up
Gacha Club Diverse qvo
Роропороророооооооо
Ва афігіна Ігра
Класна гра;-)
Добавьте анімовані пози і більше фонів пж🙏🏻!!!!!
Гра крутая, але я хотіла б більше аксесуарів, може бути одяг з аніме та причосок більше) а так крута
Gacha Club видалив усіх моїх персонажів, над створенням яких я так наполегливо працював, всього за кілька тижнів після отримання. Мені потрібно переробити всіх своїх персонажів, але я навіть не впевнений, чи вони залишаться, чи вони знову будуть видалені.
Блін, персонажі не врятовані😡😡😡
Gacha Club Інше ibtm
Gacha Club عمومی xghl
Чому я не можу скачати
Я поставив йому одну зірку, тому що з якоїсь причини він мене вигнав, і я не можу повернутися назад. Для мене я вважаю, що це збій. Для вас, хлопці, ви не працюєте, і рік тому вона взагалі не працювала, я маю на увазі, що все ще хороша гра, але вона не дає мені повернутися...
Довольно хороша гра
Я ДАУН ИИИИИ Я ДУРА
Гра класна, але можна будь-ласка зробити, щоб персонажів можна було повернути назат та вперед. Заранє дякую
Піздець
За винятком деяких фандомів гача. Я вважаю цю гру видатною!! Я грав у неї весь час, коли був молодшим, і досі. Щось може бути повільніше, але, крім цього, ви можете чудово відчути себе. Люблю гача клуб на все життя 😩👌
Ця гра дуже весела!! Ви можете створити більше персонажів з такою кількістю різного одягу, волосся та багато іншого!! Більше фону!! Ігри та навіть історія, в яку ви можете грати!! Так багато можна зробити в цій грі!! Приходьте і грайте, це буде того варте!!
Gacha Club የተለመደ njgg
Завантажити Guide for Gacha Club - Останню Версію 1.0.0 Для Android Від aldocrane - це не гра, але це лише помічник, який навчить грати в клуб gacha.
Ця гра скучна небагато я її скачала коли мені було скучно "🐽"
У все добре но є 1 мінус це стало мало верхньої одягу готелі більше стало менше додати одежу з гача лайф і поєднайте нову і стару верхню одежу тоді поставлю 5 а зараз 3
Схоже, мені це сподобається, але він вилітає через три секунди після підручника. Коли я завантажую гру, це повертає мене до підручника. Я люблю ігри, які створює Lunime, але це не має значення, якщо я не можу грати в гру. Якщо ви можете, ви можете виправити це, щоб я міг грати в це. Я хочу грати в щось інше від Lunime, крім Gacha Life (я все одно люблю цю гру. Чудова робота).
завантажити Gacha Club apk останню версію від Lunime - найшвидший ... Інше. Оновлення : September 30, 2020. Вимоги : Android Varies with device.
Вчора я грав у гру, а потім вона повернула мене додому, і я був настільки шокований, що всіх моїх персонажів назвали персонажем, а один з моїх персонажів переодягався, будь ласка, виправте це дійсно, будь ласка, мені подобається ця гра, я збираюся чекайте повідомлення, тому що я люблю цю гру, і я не хочу, щоб збій продовжувався, тому що багатьом людям подобається ця гра, і якщо вони отримали збій, вони все одно мають написати повідомлення, я сподіваюся, що все стане краще, і якщо ви побачите це будь ласка, зробіть це, дякую
Гра вилетає 😒
Мені дуже подобається цей додаток! Іноді я використовую його, щоб розважитися, налаштовуючи ОС та інше, але не могли б ви додати волосся для темношкірих людей? Скажімо, волосся з більш пухкої текстурою та коси? Багато моїх окс - афроамериканки, але мені важко знайти зачіски, які б їм підійшли. Будь ласка, додайте волосся для всіх рас! 😊
Dune! Trò chơi điện tử cpfc
Я думаю, що ця гра дуже весела, але єдина проблема, яка в мене є, полягає в тому, що більшість волосся, одягу та очей — переважно дівчата.
просто 5 зірок гра прикрасна дуже багато плюсів,гра "Gacha Club" краща ніж гача лайф дуже багато анімацій можна зробити, ще багато аксесуарів і ще краще можна зробити якшо персонаж міг поварачувати спиною до нас і обличчям але не боком но боком можна залишити (дуже дякую за гру😅❤)
Загалом це було чудово, але було кілька проблем. Я почав грати протягом тридцяти хвилин, я витратив весь цей час на створення одного персонажа гача, потім він зірвався, і я втратив весь свій прогрес! Він також вийшов із ладу, коли я щойно закінчив з підручником, тільки щоб він аварійний! Як надокучливо! Крім того, я хотів поставити свинячі хвости, поставивши свинячі хвости, були зміщені трохи вправо, тому це виглядало недобре. Крім цього, він трохи гальмує, але це, ймовірно, лише мій телефон. Крім цього, це хороший додаток!
Ця гра дійсно хороша і має багато варіантів налаштування. Супер весело! У мене є кілька речей, які я хотів би попросити! По-перше, можливість імпортувати фото з нашої галереї у фоновий режим. Обрис із зеленого екрана дуже дратує. По-друге, щоразу, коли я намагаюся розмістити персонажа поверх об’єкта, який я розмістив, він просто йде під ним. Я хочу якось вивести це на передову. По-третє, ще 2 сторінки слотів для символів. (У мене занадто багато символів)
Чому персонажі не зберігаються!!!!??🤬
Блє(хитьтфу)
Шановний створювач гача, вибачте, що так оцінив вашу гру, але вона продовжує закриватися сама. Також вибачте за те, що я хотів вирвати й робити гача, але потім я усунув спеку та зробив сім’ю, я збираюся знову встановити Gacha Club та зробити сім'ї. але це все ще хороша гра, але мене хвилює саме закриття.
Я люблю цю гру, якщо ви любите шити одяг, то можете заробити мільйони. це набагато краще, ніж gacha life, я бажаю більше міні-ігор та нарядів. І я бажаю більше реквізиту!! Тому я ставлю цій грі 5 зірок. Ps я граю в цю гру 2 роки.