Post by anivavvire on Feb 17, 2022 2:52:04 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Draw a Stickman: EPIC 2 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy neobmedzený počet bodov ▞▞▞
▞▞▞ Draw a Stickman: EPIC 2 2022 version ▞▞▞
Draw a Stickman: EPIC 2 Nuotykių dnl
Draw a Stickman: EPIC 2 アドベンチャー pcjg
Hral som prvý 1 nefungovalo 2 Nefungovalo to
Žiadna päťka, pretože to stále zaostáva a stále musím kapitolu odznova. Som len na 2. kapitole a veľmi to zaostáva. Hovorím o tom, že sa nenačítavam správne, že mi nedovolí urobiť Stickmana, a zmrazuje mi to hru a hovorí mi, že som zomrel, aj keď som mal plné zdravie. A tiež mi nedovolili nič robiť, aby som bol úprimný. Jediné, čo mi to umožnilo, bolo väčšinu času sa pohybovať. Ale keď všetko mrzlo a meškalo, videl som len tlačidlá a nemohol som sa pohnúť.
Super hra
Je to super!!!!!!!!!!!!!!!
Nemôžem sa dostať na úroveň 3, nie je to tak, ako veľmi sa snažím. Práve som čítal iné recenzie a hovoria, že to nie je zadarmo. Takže ak chcete, aby to ľudia hrali, zamyslite sa nad tým, ako to urobiť zadarmo. 😡😡😤😤 A keď som najprv dostal túto hru a pokúsil som sa hrať potom, čo som nakreslil, nemohol som. Stačí sa pozrieť na vaše hodnotenie, je to 3,9! A je to len pri tomto hodnotení, pretože všetci sa sťažujú, že to nie je zadarmo. Edit: jednoducho nie je fér voči ľuďom, ako nemať peniaze voči ľuďom, ktorí peniaze majú.😡
Hra sa mi páči, ale dostal som sa do 2. kapitoly Odomkol som všetko, čo nemôžem nájsť, posledné zmätené a nemôžem odomknúť ďalšiu úroveň, tak mi to uľahčite
Toto bolo veľmi kreatívne! Skutočnosť, že ste museli vytvoriť, aby ste vyriešili hádanky, mi pripomína LittleBigPlanet alebo Okami a trik „vlastné zbrane a ďalšie“ mi pripomína Drawn to Life. Vydanie Switch ukazuje, aké skvelé to môže byť!
Naozaj sa mi veľmi páči tvoja hra Nainštaloval som si tvoju hru, keď som mal štyri/päť rokov a teraz mám osem rokov a ešte som nehral celú hru, pretože som za hru nezaplatil, pretože ju nemám mám kreditnú kartu, takže naozaj chcem hrať celú hru a dúfam, že to urobíte zadarmo a vážne milujem vašu hru!!!! pokračuj v tvrdej práci!!!! 🙂
Táto hra je celkom dobrá Hral som ju na svojom inom zariadení a je celkom dobrá, aj keď za iné úrovne musíte platiť, je mi smutno, že musím platiť, ale stále je to celkom dobrá hra, aspoň máte 2 úrovne zadarmo!
Musíte zaplatiť 3 doláre len za mobilnú hru?! Chápem, že kódovanie a podobne sú náročné a vyžadujú si čas a peniaze, ale nikde v popise nebolo napísané, že musíte zaplatiť peniaze.
Dobrá a kreatívna hra. Môžete si vytvoriť svoje vlastné postavy, nástroje a svojich priateľov! Mali by ste však pridať ďalšiu bezplatnú kapitolu, aby si hráči mohli hru užiť skôr, ako si kúpia plnú hru.
Cy
Bohužiaľ mi chýba ten bezplatný a prečo musíte platiť za kapitolu 2? Je to plytvanie peniazmi, ľudia to normálne nemôžu hrať, pretože „zaplaťte za kapitolu 2“.
Ako keby ste museli zaplatiť za hranie úrovne 3, ak máte 55 libier, stačí si to kúpiť, môžete tiež hrať rovnaké úrovne, prosím, urobte to zadarmo A omylom som hru vymazal
Naozaj sa mi to páči, ale tlačidlá na kreslenie sú také veľké, že nemôžete zmeniť svoju druhú postavu... Okrem toho dávam 5 hviezdičiek. Ale myslím si, že tieto problémy musíte vyriešiť. Ak tieto problémy nemáte, všimnite si, že vaša odpoveď bude iná, pretože pochádza od 9-ročného dieťaťa... UwU
Dobrá 2ka je lepšie nežostatné dielo. Super hra!!!!!!!#stiahnuť
Dávam mu 3 hviezdičky, pretože keď otvoríte aplikáciu, zobrazí sa vám obrazovka s poruchou. Majú s tým problém aj niektorí ľudia?
Hral som hru skôr. Bola to zábava a dobrá, ale teraz som sa pokúsil nainštalovať hru znova! vždy, keď som vytvoril svoju postavu, zobrazila sa polovica obrazovky na plátne s mojím stickmanom a druhé dievča stále hovorilo „nakresli stickmana“, skúsil som všetko, takže som hru jednoducho odinštaloval.
Toto je najnostalgickejšia hra všetkých čias, prináša spomienky, keď bol rok 2015, je taká cool a relaxačná, že to milujem. Ďakujem za vytvorenie tejto hry
Táto hra je len demo.
bol spočiatku dobrý, ale na lvl 2 som musel zaplatiť, aby som mohol pokračovať. nie je zadarmo [ako názov hovorí]. neodporúčal by som.
Hra je skvelá a okrem toho som jej dal 3 hviezdičky, pretože ak chcete pokračovať v hre, musíte zaplatiť a to nemôžem urobiť, takže som nútený odinštalovať, pretože sa nedá nič iné robiť, táto recenzia má povedať hitcentom aby som ja a ostatní mohli pokračovať v hre zadarmo.
Super hra odporučam
Táto hra je hrozná, prečo sa pýtaš? Och, pretože som to nainštaloval a chybovalo to a meškalo, tak som to preinštaloval. Hádaj čo! Ani by sa to nenainštalovalo. Túto hru je potrebné aktualizovať. Myslím, že ani neviem hrať. Bez urážky, ale myslím, že by ste sa mali viac snažiť o vytvorenie takejto hry, neľutujte. Lol😏. Upgradujte to však, chcem hrať. Je to príliš veľa? Problém je, SRRY!!
Draw a Stickman: EPIC 2 સાહસિક vywe
Táto hra je zábavná, ale nepáči sa mi, ako mi ukazuje, že potrebujem peniaze na pokračovanie a je to frustrujúce, pretože nemám peniaze na pokračovanie, takže áno, moja mama mi nedovolí pokračovať, čo sa mi páči ale nemohol som, stiahnem si túto hru, dajte mi vedieť, ak máte peniaze, aby ste mi mohli naďalej obchodovať so svojimi peniazmi, prosím, aby som mohol pokračovať, dajte mi peniaze, prosím, potrebujem vaše peniaze, aby som mohol vyhrať, dajte mi vedieť, ak so mnou chcete obchodovať vaše peniaze, takže som chladne porazil veľa šéfov a iných vecí a budem šťastný
Nie je to zlá hra, jediný problém je, že mám veľký problém, nemôžem hrať iné úrovne, pretože si to musíme kúpiť, opravte to, urobte to zadarmo, takže dám 2 hviezdičky
Draw a Stickman: EPIC 2 Pakikipagsapalaran lcmp
Wow Devs, toto bola určite rarita. Kúpil som ho vo výpredaji a dokončil som ho za menej ako dva dni. Kresba je zábavná, hudba a šéfovia vám rozprúdia adrenalín a hra je plynulá. Hoci je tam chyba alebo čo, ku koncu, keď som pripájal batérie, bola jedna z nich neviditeľná. Ale treba ten koniec vylepšiť. Chcem tým povedať, že cieľom je zachrániť nášho priateľa, ale nakoniec ich aj tak zabijeme?! Prosím, dovoľte nám zachrániť nášho priateľa.
Musím si kupovať levely prečo to nemôže byť zadarmo je to dobré ale nie je to zadarmo. Darmo si mi robil nádeje. A v názve by malo byť uvedené demo.
AFC - tirador espacial Arcade gvh
Veľmi sa mi to páči, ale mohol by to byť lepší spôsob, ako ľahké, želám si, aby to bolo ťažšie ako príšery, spôsob, ako ho ľahko poraziť, ale RIP k vlkom sa premenil na atramentové monštrum tak nevýrazné.
Super hra😃Škoda že tam nie sú všetci leveli😑.
Keby som nemohol dať žiadne hviezdy, urobil by som to. Hra bola dobrá až do dosiahnutia úrovne 3. Nepáči sa mi, že nemôžem hrať hru bez toho, aby som bol bombardovaný platbou. Úprimne sa mi nepáčila myšlienka hrať úrovne znova a znova - takže áno, vymazal som to. Prepáčte, ale neodporúčam.
Super hra
Kúpil som si celú hru. čo je SUPER COOL! Nikdy predtým som to neurobil, po častom pokuse dostať sa do inkvilovej pevnosti bol koniec emotívny 😫😩😭. ale SOM VEĽKÝ FANÚŠOK EPIC STICKMAN GAMES. epická 1 2 3 je moja najobľúbenejšia! Odporúčam opraviť chyby a nainštalovať. tvoje sny sa splnia! Páči sa mi aj obrázok nižšie, netopiere potkany, škriatky, kamenné hady. v pohode! a dvojník. tak tvrdo sa ho snažili poraziť, ale áno, konečne sa to splní, táto hra vás bude baviť!
Platená a bezplatná verzia sú tiež isté len v platenej máte viac vecí