Post by anivavvire on Feb 17, 2022 2:55:03 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Modern Ops - Стрелялки Шутеры ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Modern Ops - Стрелялки Шутеры IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hakkida kulda ▞▞▞
▞▞▞ Modern Ops - Стрелялки Шутеры 2022 version ▞▞▞
See sobib juhuslikele mängijatele, mitte liiga palju lisasid.
Serveripoolse ühenduse probleemid.
kui saate valida, millal pildistada, oleks parem
ilmselt üks paremaid laskureid. ainult 2 numbrit. 1 on see, et kõnnijuhte on vaja kohandada, sest tundub, et kõnnite enne edasiliikumist tagurpidi. ja teine on kudemine FFA selle mängimatu. sest sa kuded sisse ja sured kohe, sest keegi sinu taga kudeb. Saate seda režiimi mängida ainult siis, kui olete valmis nurgas üles kaevama.
Modern Ops: Gun Shooting Games Toiminta ysw
Mäng on lõbus. Aga miks 2 tärni? Tere. Siin on minu selgitus. Relvad on tasakaalust väljas. Nagu siis, kui proovisin neile pähe tulistada, ei tekitaks see kriitilist kahju. Nagu see oleks sama. Näiteks: snaipripüssid, ma ei saa neid ühe tabamusega tappa, kui lasen mängijatele pähe. Nagu kulub 1-3 lasku, enne kui nad surevad. Ainus viis mängijaid koheselt tapma panna on seda uuendada. Nagu cmon. Palun värskendage või muutke relva tasakaalud veelgi paremaks, kuna minu aeg ei ole seda väärt. Pls 🙏🙏🙏
See mäng on suurepärane, sellel on hea graafika, mida saate oma sõpradega ka mitme mängijaga mängida. Kuid probleem on selles, et kui olete mängus ühenduse katkestanud, ei saa te oma sõbra fuajeega liituda. Kokkuvõttes on see mäng hämmastav.
See on lõbus, mitte palju lisasid, ma annan sellele 4, kuid ma soovitan seda mängu
mäng on hea, ainuke probleem on see, et ma leidsin viisi, kuidas inimesi lihtsalt tappa, see on noaga ja see on liiga võimas, kas saab nugade kahjustusi vähendada, ma mõtlen, et mul hakkas igav, sest kõigi noaga tapmine on liiga lihtne
See on lõbus mäng, mul pole kunagi probleeme, sellel pole palju reklaame
kvaliteet on korralik
põrkajad vajavad parandamist ja pärast reklaamide vaatamist ei saa alati preemiaid. mind lastakse läbi seinte ja nurkades barrikaadide, isegi kui mu wifi on 60mb/s, nii et see pole viivituse küsimus. Vaatasin kastide jaotistest 4 reklaami, mis peaksid teile auhinda andma, kuid ma ei saanud midagi. mis ei aita uute relvade hankimisel selles mängus, on nii raske hankida ja uuendada. Kui suurendate võidetud mängude rahalist tasu, muudaks see mängu palju stressivabamaks.
See on hea mäng, kuid hinnad on kõrged
see on ülilõbus mäng, graafika on tipptasemel. Mulle meeldivad kõik teie lubatud kohandamised. Ma läksin täna mängima ja olen mitu korda proovinud mängus osaleda. ja see lihtsalt jääb ekraanile "ootan rohkem mängijaid" kinni. mis ei olnud viimase paari päeva jooksul üldse probleemiks. ainus probleem on ülesannetes. üle 5 tunni ei arvestatud ülesande täitmisel midagi. mis on nõme. desinstallisin selle ja installin nüüd uuesti. ma tõesti loodan, et see töötab, sest ma naudin mängu.
See oli lahe, see näeb välja nagu tursamobiil ja ma ei saa hakkama tursamobiiliga, nii et ma mängin seda, see on tõesti hea, sellel on ka killstreak ja hullem selle mängu juures on see, et manused tuleb osta...
Modern Ops – Online Spiele FPS Action rph
Töötab ainult wifiga
Modern Ops: Gun Shooting Games Toiminta ysw
Art of Conquest: Dark Horizon Игре улога ziu
1) 👎Uuendused ja head relvad on liiga kulukad, eriti arvestades, et COD-il on tasuta relvad ja lisaseadmed 2)👍 Mäng on suurepärane 3)👎 Liiga palju roboteid ja modifikatsioone 4)👍 Väike suurus teeb telefonis kasutamise lihtsaks
Kena mäng...mis pakub piisavalt 400 mb... aga vaja on ühte asja, mis on. Võidurelvastumise režiimis on kõik relvad, välja arvatud lühike relv...väga halb...palun lisage...üldiselt meeldib teie mäng
hea mäng, aga su hj on 100
Millegipärast ei saa vaadata reklaami ja tänu sellele ei saa igapäevaseid kingitusi, relvad ei tööta,palju häkkereid ja muid vigu mängus.
Hei, Edkoni mängud, ma tõesti armastan teie mängu, kuid mul on üks probleem, et kui olen matšis, hangub mäng juhuslikult ja see juhtub peaaegu igal matšil, kui te suudaksite selle parandada, annaksin mängule 5 tärni, peale selle on teie mäng hämmastav ja jätka samas vaimus.
See on lõbus granaadi ehoot tapmine on salakaval viis kellegi tapmiseks. Tapmiste eest oleks palju rohkem punkte tore, kui seda armastada
hea mäng kõik alla laadida ja nautida
See on suurepärane mäng seni, kuni olete sunnitud versiooniuuenduse eest maksma või olete istuv part.
Armastan seda mängu, peaksite lisama naissoost tegelasi!!!!
See on suurepärane laskur! Armastan mängupilti ja graafikat! Ja võimalusel lisa mängu jaoks kontrolleri sisend. Mina ja ilmselt paljud teised tahaksid puldiga mängida 😁
Edkongames, pls lahendage inimeste probleemid😢☹️Nad tahavad lihtsalt normaalselt mängida
Mäng jääb maha, jääb maha ja jääb maha. Kuid varem läks see sujuvalt. Palun lahendage see probleem.
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👟
Algselt andsin 5 starti. Kuid nüüd muutes selle tahtlikult 0/1 tärniks. Olen seda mängu mänginud juba üle aasta ja kulutanud palju raha. Tänapäeval on häkkereid üha rohkem ja edkon ei tee sellega midagi. Nad ei vastanud kunagi ühelegi meilile, mille olen saatnud koos tõenditega mängijate häkkimise kohta. Palun ärge kulutage sellele raha, kuna edkon ei investeeri tõsiselt mängu häkkimiskindlaks muutmisse. Siis petmisvastane süsteem ei tööta üldse. LÕPETAKE AJA JA RAHA RASKAMINE!!!!
See on väga hästi tehtud mäng, kuid mul on aeg-ajalt viivitusi
alguses oli lõbus, kuid paremaks muutudes ja paremate mängijatega silmitsi seistes mõistsin, kui palju võitmine maksab. väga pettumus
Modern Ops: Juegos de Pistolas Acción yxn
mäng on hea, aga suurus on liiga suur
Noh, suurepärane mäng. Mänginud nädal aega ja nüüd ei avane see rakendus üldse, desinstalliti ja installiti uuesti 15 korda ja see ikka ei tööta. Olen kulutanud sellele mängule peaaegu 300 dollarit, et see nüüd ei töötaks. Ma ei soovitaks seda mängu praegu kellelegi. Ja ühegi arendaja vahemälu tühjendamine ei tööta, see ei tööta praegu ka minu sõprade telefonis. See on teie rakendus, mitte meie telefonid. Paranda see ära.
See mäng viimase värskendusega on saastunud, häkitud, ohustatud, te ei saa seda mängu enam oma SD-kaardilt käivitada. Nii loll!!!!! 27. oktoober 2021 seisuga on see mäng endiselt häkitud, ärge usaldage seda!!!! Ei saa vaadata tasuta kraami videoid, mängu jyst taaskäivitub, järjekordne saastumise märk
Miks ma ei saa või pean saama "Grim Reaperi" relva? Pole näinud üht võimalust selle saamiseks. Olen tasemel 31. Samuti jätan selle teist korda, loodetavasti seekord te seda ei kustuta.
Guns of poom lüliti minu jaoks. Tore, et tegin. Hea mäng. Võistlemine on pisut kallis, värskendan. Vaatate kulla lisamist. See ei tööta. Kulutasin selle mängu peale päris raha ja teatasin veast. Mitte midagi. 4 või 5 katset. Mitte midagi. Arendajad ei reageeri, kui teatate veast. Või vead. Ole ettevaatlik. See on hea mäng, kuid tugi on halb. Ma ei soovita kellelegi päris raha kulutada, nii palju kui mulle mäng meeldib ja kõik. Ed kon, palun paranda see asi!! Sellest on möödunud üle kuue nädala ja mitu veaaruannet
Mäng oli suurepärane kuni värskendusteni, mis üritasid suuremaid kaarte lahedamaks muuta. Nüüd hanguvad mu mängud iga kord, kui ma neid kaarte mängin. Olen kaotanud 1000 trofeed ja tean, kui palju granaate. See on naeruväärne. Palun tehke sellega midagi!!