Post by anivavvire on Feb 17, 2022 3:19:24 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Evo Pop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Evo Pop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים יותר זהב ▞▞▞
▞▞▞ Evo Pop 2022 version ▞▞▞
מסך טעינה אינסופי. ניסיתי להתקין מחדש, בבקשה תקן.
ממש ככככככככף לשחק
כל השחקנים הם איי עם הדמויות הכי מעצבנות
סקירת עדכון 16 בספטמבר 2021 )( המשחק עדיין לא מאוזן / עדכון הוסיף את evo frog ועכשיו כשאתה מתחיל משחק זה יכול להרוג אותך באופן מיידי אם הוא מעיף את עצמו לידך עוד לפני שהמשחק התחיל... מה שהופך את הסיבוב חסר טעם כמו אתה מפסיד עוד לפני שאתה משחק )( אסטרואידים הם עדיין בעיה שמתמקדת רק בשחקן הראשי וזה מאוד לא הוגן... זה כאילו זה היה מתוכנן לקרות גם כשה-evos שלי היו קטנים והיו לי הרבה כאלה, קיבלתי 3 התקפות אסטרואידיות אם זה היה מהוקצע אבל אף שחקן evo לא היה גדול
משחק פנטסטי אפשר להרוויח הכל בחינם (למרות שעשיתי וממליץ להוציא קצת דוש כדי לתמוך בעוד משחקים כאלה) משחק טוב והוא די פשוט. עריכה: מאז העדכון לא הצלחתי להתקדם. מכות רמות לא פותחת לי את השלב הבא. אין לי מושג מה קורה או איך להתקדם
משחק ממש טוב. וגם קל
אני מאוד אוהב את המשחק הזה אבל העובדה שאתה צריך מספיק אנרגיה כדי לשחק רמה גורמת לי לא לאהוב את המשחק כל כך אני לא יודע אם זה אופציה אבל אתה יכול בבקשה להסיר את זה או לפחות לעשות את זה כדי שאוכל להחזיק יותר אנרגיה
חבל שהמשחק הזה עם חומת תשלום כל כך כבדה. כל הזמן מזדהה ממני לקנות במטבע המשחק, ואתה יכול לשחק רק 5 רמות לפני שיגמר לך ה-IGC שאתה צריך להוציא כדי לשחק. אז אתה צריך לחכות 5 דקות לפני שתשחק רמה נוספת. למה?! אני יודע שזה כדי להכריח אנשים לשלם, אבל בחייך. בקושי נכנסתי למשחק בגלל זה.הזמן יגיד כמה זמן אוכל לשחק לפני שחומה התשלום תהפוך את המשחק לבלתי אפשרי לנצח בלי לשלם. חבל כי המשחק מהנה.
אני לא יכול לעשות שום דבר אני לא מקבל עורות ומזומנים ואבני חן וגביעים. אתם רק רוצים שאבזבז את הכסף שלי, אידיוטים 🤬 קיבלתי מכת תאורה מחזה מיתי
המשחק יכול להיות קל ומהנה. הייתי נותן 5 כוכבים אבל יש כמה מכניקה שבורה מאוד. הפסדתי כמה משחקים כי evos של האויב ייתקעו מחוץ למסך ואני לא יכול להגיע אליהם. כשה-evos שלי יורדים מהמסך הם מתים. גם במוות פתאומי ספייק ה-evo יתקע באדמה ולא יטבע. גם חלק מהלחשים שבורים. Jump רק מזיז את ה-evo שמאלה וכשהמשחק מתחיל אתה בצד שמאל של המפה אם אתה משתמש בו אתה מת.
רעיון הגון מספיק אבל הרבה מונטיזציה. התקדמות המשחק מואטת כמעט בוודאות כדי לעורר רכישות בכסף אמיתי. לא ראיתי הרבה מודעות, אבל אתה מקבל הרבה חלונות קופצים לקניית חבילות ושדרוגים. ויש עניין מעצבן של "מונה שלא נקרא" שאי אפשר להיפטר ממנו עד שקונים משהו פרימיום. יש גם קצת מזל מעורב בגלל גורמים אקראיים שהופך את אובדן הרווח-תגמול-בונוס לכאוב במיוחד. כמו כן, זה נראה מרובה משתתפים אבל ראיתי רק בוטים.
מחכה לעוד. סיימתי עם כל אי. צריך עדכון
השגתי את evo מלכת הדבורים החדשה והיא מתפרצת מדי כמה זמן אחרי שגדלה ~8-10 פעמים. היא תתחיל להשריץ דבורים חדשות. ברור שלא הכוונה כשהיא ממלאת את כל המפה ב-3 שניות שטוחה.
PTW במיוחד. הייתי נותן לו ארבעה כוכבים כי זה סוג של משחק מגניב אבל בגלל איך זה PTW אני נותן לו כוכב אחד ומוחק את המשחק. בהחלט לא הייתי מוציא 20 דולר עבור משהו כל כך נמוך בערך. וזה ממשיך לשלוח לך דואר זבל עם ההצעות.
חברים, המשחק הזה מדהים!!! הגיע הזמן להוסיף עוד איים לכיבוש!
אני אוהב את זה אבל כשקיבלתי את הקרח evo קצת איך הגעתי עם צפרדעים אם צפרדעים יותר גבוה מווירוס למה אני לא יכול להתחרות עם וירוס ויש הרבה פרסומות אבל זה משחק טוב ואני לא יכול לשדרג את evos אז אני לכוד
כיף
זה אחד המשחקים האהובים עליי. הבעיה היא שבכל התאמה בודדת אני מתמודד מול שני evos של וירוסים (אדומים וכחולים). זה כנראה 1 כל 30 גפרורים שאני מקבל מול אדם אחד (AI) שאין לו את evos של הנגיף. לדעתי, evos הווירוסים קצת מוגזמים מדי, ואני מפסיד ברוב המשחקים שאני משחק מול לפחות המשחק הכחול. אפילו לא תוך 20 שניות, יש וירוס evo לפחות חצי מגודל המפה. חוץ מזה זה עדיין משחק די טוב.
כוכב אחד מכיוון שהשדרוגים יקרים מאוד, לפעמים המשחק לא מאפשר לנצח עם שכפול ריחוף מחוץ למסך וספייק עם evo אחד שאי אפשר לגעת בו, ולפעמים כאשר אתה מקבל פרס של 100 אבני חן כחולות; אתה לא מקבל את הפרס.
א.א
משחק די כיף אבל אתה מקבל רק 5 אנרגיה מקסימום ובהמשך יידרש 6 ניצחונות כדי לנצח רמה. כאילו יאללה גבר. זה פשוט מפגר. גם הכל במחיר מופקע בחנות והמשחק קל מדי
שלם כדי לנצח, רוב הפעמים שאתה מתמודד עם שחקנים עם תוכן פרימיום שכמובן גורם לך להפסיד, אתה מקבל 30 מטבעות למשחק בעוד השדרוג עולה 2k, אתה יכול לשחק רק חמש פעמים אלא אם כן אתה משלם להם
כרכרה, אבל טוב
הייתי מדרג את זה 3.5 אם הייתי יכול. כן, המשחק מהנה ומהנה לשחק בו, אבל הוא עלול לחזור על עצמו כשמצב המשחק היחיד הוא 3 Player Showdown. אני גם מציע שצריך להסיר את מחסום הגביעים, לפני שאם שחקנים רוצים להתקדם, הם מסתמכים על המזל שיקבל עוד דמויות. גם נרף פרא בבקשה, רוב השחקנים משתמשים בזה כדי להיות גדולים, ואז הם מתרבים מהר כדי לכסות כמעט את כל המפה
חדש 10/7/21. המשחק יכול לטעון הוצאת $$$ עכשיו חסר תועלת. העדכון האחרון מפחית את הכוחות לא כל כך שמח ויכול להרשות לעצמו שדרוג מבלי להוציא 50 דולר. תהנה ממנו להוציא כסף בו יתעדכן לפי הצורך
אני אוהב את המשחק הזה אבל הנה הצעה: הסר את האנרגיה המשחק הזה הוא מאוד ממכר 4.5 בשבילי! 🌟🌟🌟🌟⭐ המשחק הזה מאוד מהנה אף פעם לא יכול להשתעמם אבל אתה יכול להפסיק לשחק במשחק הזה בגלל האנרגיה אם אתה לא רוצה להסיר את האנרגיה.. אתה צריך להפחית את הזמן ל-2 דקות כדי שהאנרגיה תעבור מילוי 🌟=כוכב מלא ⭐=חצי כוכב
אם הייתי יכול לתת לו 0 כוכבים, הייתי עושה זאת. אל תטרחו לנסות לקנות משהו כי אם זה לא יצליח, לא תוכלו לקנות שום דבר אחר שוב.
אני שונא ברצינות את מצב המוות הפתאומי ואת הנגיף הכחול. הנגיף הכחול שאתה נאלץ להתמודד מולו כמעט בכל פעם שאתה בוחר להשתמש בווירוס והוא מוגמר לחלוטין. זה הופך לשחק בווירוס לא כיף. אני רוצה לשחק נגד קבוצות אקראיות של אויבים למשך זמן בלתי מוגבל. מוות פתאומי באמת מוריד מהניסיון שלי, כי הטיימר קצר מדי עבור חלק מהאסטרטגיות בהן השתמשתי כדי לנצח. אנא שנה את המשחק בחזרה 😤 עברו שנתיים, אין רמות חדשות.
אחד המשחקים הכי מצחיקים לשחק. הצדדים התחתונים קשורים לעלות הזהב להתקדמות שהם מגוחכים ולבוטים ברמה המקסימלית שאתה מתמודד איתם. הם קצת מטומטמים ומכאן רמת השכבה העליונה. זה נהיה קצת מתסכל.
המשחק מהנה קצת, ואז הוא מחליט להסיר את כל המגוון. אני אשנה את הביקורת שלי כשאני אתעמת מול יותר מסוג אחד של evo. המשחק הוא חד מימדי להפליא בשלב זה. אני הולך נגד 2 "שחקנים" וירוסים. אחד ירבה מהר ככל שהוא יכול אחד ילך בגדול הכי מהר שהוא יכול. אני יכול לדעת כמה אני חולה לפי איזו מפה אני נמצאת ואיפה אני מתחיל לפני שהתחלתי בהתאמה. קצת מגוון בבקשה? אלו אפילו לא שחקנים אמיתיים.
Evo Pop ধাঁধা rfa
Evo Pop Puzzle plwl
משחק מהנה, אבל מאז העדכון האחרון הוא לא יעבור את הקרנת הטעינה. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אבל לא היה לי הצלחה
זה משחק מהנה אבל אתה מופגז בפרסומות של דברים בתוך המשחק. לשדרג את הדמויות שלך ולקבל חדשות זה מאוד איטי אם אתה לא קונה אותן. אחרי כמה ימים לא הרגשתי שאני יכול להגיע רחוק יותר בלי להוציא כסף.
אהההה Evo פופ, כל כך פשוט וממכר שממש מושך אותך פנימה אבל אל תטעה מהעשן והמראות. איזו בדיחה מוחלטת של משחק. נעשה שימוש חוזר בכוחות Evo, שימוש חוזר במפות, משחק לא מאוזן לחלוטין שיכול לגרום לך להפסיד במשחק עוד לפני שהוא התחיל. עבור מה בדיוק רכישות של 20$+ באפליקציה? Evo חדש שתוכלו להרוויח על ידי משחק במשחק? אה רגע לא אתה לא יכול לגרום לזה שיש לו סרגל כוח כלומר אתה יכול לשחק רק מספר X של משחקים ביום 0/5 אם יכולתי. תפסיקו להיות Devs חמדנים
יש לי באג אני תקוע במדריך
Dancing Road: Color Ball Run! Musik hrq
Evo Pop Quebra-cabeça nks
משחק מבזבז זמן נהדר. לאחרונה הם הוסיפו עליות כוח במשחק וזה יתרון, אבל גם ייקרו אותו, עם פחות שימוש באנרגיה (היה 10 עכשיו 5) וזה מעצבן. הלוואי והוסיפו מערכת דירוג עולמית כדי לראות איפה אתה עומד. אני רוצה לראות עוד כמה קרבות אני צריך כדי לנצח כדי לעבור את למעלה מ-90%. עברו כמה חודשים של ניצחונות רצופים ואני עדיין באותה דרגה? אם הם יעלו את האנרגיה בחזרה ל-10 ויתנו שיטת דירוג זה יהיה משחק של 5 כוכבים
משחקים נהדרים אבל 5 זה עד מעט ספירת חיים ו-20 דקות זה זמן המתנה גדול מדי לחיים נוספים. צפיתי בפרסומת הטלת מטבע מספר פעמים מגוחכות (גם הפרסומת הכי משעממת שקיימת). חלק מה-evos קצת שבורים. גרגרן למשל. וזה מרגיז שאני לא יכול להמשיך לשחק בתור ה-evo המקורי. שכדי להתקדם אני צריך להשתמש באחר או שאני מפסיק להרוויח כתרים.
המשחק עבד טוב אבל לאחרונה נתקע בדף טפסים
Evo זה די כיף, אבל הוא מאוד איטי להתקדם, וכשאתה מחליף מכשירים (הטלפון שלי נשבר והיה צריך להחליף אותו) "שירות הלקוחות" שלהם(חחח) אומר לי שאין דרך לשחזר את ההתקדמות האבודה שלך. והיתה לי התקדמות רבה. זה טיפשי בצורה בלתי נתפסת ובלתי נסלח בשנת 2021 (במיוחד אם אתה רוצה לשמור על הלקוחות שלך לאורך זמן). אני חייב להניח שהתכונה הזו נפוצה במשחקים שלהם, אז אין יותר משחקי Zeptolab בשבילי.
יש לי בעיות תחושתיות ותמיד מכבה משוב הפטי בכל משחק שמיישם אותו. לקח לי 6 דקות תמימות של התמודדות עם זה לפני שהמשחק היה אדיב לתת לי לגשת להגדרות ולהשבית משוב הפטי, שהוא ארוך מדי ב-5 דקות ו-55 שניות.
זה משחק אסטרטגיה טוב ולשחרר מתח
הרבה אנשים כנראה לא ממש אוהבים את העדכון החדש, אני לא חושב שהוא גרוע ואני מאוד אוהב את החפצים שהוא מוסיף לו קצת תבלינים אבל יש כמה בעיות שאתה יכול לתקן שיגרמו לי לשחק כל יום וכנראה יעשו את המשחק הזה הרבה יותר פופולרי. 1. פשוט תעשה את זה מרובה משתתפים אתה משקיע הרבה מאמץ כדי שזה ייראה מרובה משתתפים כשזה לא, אני יכול לדעת. 2. להקל על ההתקדמות אני מקבל רק 10 מטבעות בכל משחק ויכול לשחק רק 5 פעמים ביום. תשמור על הטורניר.
משחק כייף רצח ממליץ להוריד
אני אוהב את המשחק הזה כי אני אוהב את ה-evo אני חושב שיש אני אוהב את זה אבל לפעמים אני ממש כועס כשאני מפסיד אבל זה בסדר אני עדיין אוהב את זה אבל אני לא אוהב כשיש פיגור! אז כן...עדכן גם את זה כאילו אני אוהב את המשחק אבל אני לא משחק בטא אז כן.
כיף ומגניב גם לא הרבה פרסומות
כיף וקל לשחק וכל מה שאתה צריך לעשות זה פשוט ליהנות, אתה לא צריך להשתמש בכסף כדי להשיג את ה-evos אתה רק צריך לצפות בפרסומות ולשחק כדי לקבל את כל ה-evos
הסיבה שאני נותן כוכבים היא בגלל שהמשחק הזה ממש כיף אין לי בעיות עם המשחק הזה ובגלל זה אני נותן חמישה כוכבים
נהניתי מהחוויה שלפני העדכון החדש והוסיפו חפצים שהופכים כעת את האסטרטגיה הקטנה שהייתה למשחק הזה ל-Crapshoot מוחלט. גם אין דרך לכבות את המצב החדש הזה. דברים אחרים שהשתנו באפליקציה לרעה הם הצורך לצפות במודעה כדי לקבל את החזה בחינם ורק 5 משחקים במקום 10 הקודמים, מה שמאלץ אותך לשלם כדי להמשיך לשחק אפילו מוקדם יותר. זו האפליקציה שלך ואתה חופשי לעשות איתה מה שאתה רוצה, אבל איבדת אותי כשחקן. הוסר.
כל כך כיף שזה יום השנה הראשון ויש להם קקטוס אבו חדש אני לא יכול לחכות לפתוח אותו!!!
באמת די כיף, הצלילים מהנים, הגרפיקה כיפית, פשוט כל דבר במשחק הזה כיף! באופן אישי, זה לא סגנון המשחק המועדף עליי, אבל אני עדיין משחק בו!